Doelgroep

• De doelgroepen zijn de premature kinderen die geboren worden in het FMCU in Nigeria en de zieke pasgeboren kinderen en wezen van 0 tot 1 jaar.
  • Moeders van pasgeboren baby’s en zieke kinderen zijn ook opgenomen in de doelgroep.

Doelen

• De Stichting organiseert forums waarin donoren en gasten worden geïnformeerd over de moeilijke ervaringen die moeders en hun kinderen tegenkomen in het FMCU, Nigeria .
  • De Stichting werft fondsen, ziekenhuisartikelen en goederen, immateriële middelen en financiële donaties, door middel van haar eigen netwerk, het verspreiden van flyers en publicaties in de sociale media.
  • De Stichting houdt de gemeenschap en haar publiek bewust door middel van haar website over haar activiteiten, waaronder updates over hun schenkingen van ziekenhuis apparatuur, fondsen en de levering van hun donaties aan het FMCU.
  • De Stichting verzamelt de donaties en de middelen, verpakt ze, regelt hun zendingen, de levering en de lokale distributie naar het FMCU, Oost-Nigeria.
  • De vrijwilligers van de Stichting die helpen bij het uitvoeren van administratie, inzameling, verpakking, opslag, logistiek, vervoer, netwerkbijeenkomsten en het werven van fondsen door te flyeren tijdens evenementen.